dijous, 9 de febrer del 2017

TALLERS AL MUSEU DEL CiNEMA DE GIRONA

El dia de la visita al museu del cinema vam fer diferents tallers relacionats amb les imatges i com les veiem. Poder llegir el que vam fer i veure les imatges de cada taller clicant l'enllaç de cada foto.

Taller d'imatge anaglífica o 3D
https://goo.gl/photos/iATFdKhTAycGagTeAEn aquest taller primer vam llegir les instruccions. Després ens vam posar les mascaretes que hi havia en una capsa amb materials. A continuació, vam baixar a la sala dels miralls i ens vam fer unes quantes fotos disfressats. Després vam anar a l'ordinador i vam posar les fotos al programa photoshop. Una de les fotos la vam duplicar. Teniem la mateixa foto dues vegades: a una de les fotos li vam treure el color blau i el verd a l'altre li vam treure el vermell. Després vam intercalar les fotos i vam guardar l'arxiu. Quan et posaves unes ulleres 3D podies veure la foto amb volum. Les ulleres 3D tenen un vidre de color blau i l'altre de color vermell.

 Serag, Oscar Rueda, Bruna, Dària i Guillem.

Taller d'imatge hologràfica
https://goo.gl/photos/ojFCcTb8cRqydDtu7
En aquest taller vam fer quatre triangles amb una làmina transparent de plàstic i les vam enganxar en forma de piràmide. En un telèfon vam buscar una holograma a youtube i ens van sortir diferents vídeos. Vam tancar la llum i vam posar la piràmide cap per avall sobre el telefon. En el telefon surten quatre imatges iguals i al posar la piràmide invertida s'ajunten les quatre cares i es forma al mig una imatge en volum. S'ha de mirar pel costat i ales fosques perquè sinó no es veu.

Bàrbara, Brenda, Eric Sànchez, Ivet, Alejandro, Óscar González i Irati.

Taller de realitat augmentada
https://goo.gl/photos/qPHGhuViAERoopBL9En aquest taller la nostra capsa portava l'any 1992. Vam agafar una fotocòpia amb un minion dibuixat per davant i per darrera que vam pintar. després amb una tauleta i vam engegar una aplicació anomenada Chromeville. En clicar la càmera de la tauleta sobre el dibuix del minion ens apareixia la imatge del minion a la pantalla en realitat augmentada, com si a la tauleta tingués volum.

Anna, Pau, Akram, Francesc, Eric G, Nil i Leo.

Taller de realitat virtual
https://goo.gl/photos/x4UCatSFFCsKxcuf8En aquest taller la capsa portava l'any 2020. A la capsa hi havia un mòbil, un portàtil, dues ulleres virtuals i una càmera que gravava per davant i per darrera.primer vam grvar amb la càmera Tetha. Després vam passar el vídeo al portàtil i d'aquest al mòbil. Vam posar el mòbil a dins les ulleres de realitat virtual i ens les vam co·locar davant dels ulls cadascú. El que veies es com estiguessis a dins del que havíem gravat amb la càmera.

Alba, jamila, Jan, Iker, Mònica, Maria i Max.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada